GdS: Palaako Edinson Cavani Serie A:han? – Sai tarjouksen piskuiselta seuralta

© Kuva: Getty Images

Edinson Cavani on parhaillaan vapaa agentti.

Cavanin sopimus Manchester Unitedin kanssa loppui päättyneeseen kauteen, eikä Cavani halunnut allekirjoittaa uutta sopimusta seuran kanssa.

Cavanin agentin mukaan hyökkääjän ykköstavoite on siirtyä ensimmäistä kertaa urallaan La Ligaan, mutta toistaiseksi hän ei ole päässyt yhteisymmärrykseen sopimuksesta espanjalaisseurojen kanssa.

La Gazzetta dello Sportin mukaan Serie A -seura Salernitana on tarjonnut Cavanille sopimusta. Piskuinen italialaisseura tarjoaa Cavanille kahden miljoonan euron vuosipalkkaa, joka voi nousta suuremmaksi tietyn ottelu- ja maalimäärän myötä. Cavani ei ole vielä toistaiseksi vastannut tarjoukseen.

Salernitana onnistui juuri ja juuri säilyttämään sarjapaikkansa pääsarjassa päättyneellä kaudella.

35-vuotias hyökkääjä odottaa tarjousta Mestarien liigassa pelaavalta seuralta, mutta sellaista ei ole vielä toistaiseksi saapunut.

Cavani pelasi kaksi edellistä kautta Manchester Unitedin riveissä, mutta jäi etenkin jälkimmäisellä kaudella hyvin pienelle vastuulle. Ensimmäisellä kaudellaan Cavani iski 17 maalia, mutta päättyneellä kaudella täysosumia syntyi vain kaksi kappaletta.

Cavani pelasi Italian kentillä vuodet 2007-13 ennen siirtoaan PSG:hen.

KUPSILLA KUUMAT PAIKAT KOTONA – MARKKINA ON SEKAISIN KUIN SEINÄKELLO!