Serie A:n piikkipaikalla näkemään totuttu Juventus jäi tällä kaudella ilman pokaaleja. Suunnan muutosta haetaan muun muassa pelaajakaupoilla, olipa taloustilanne millainen tahansa.

Keskikentälleen seura on havitellut jo pidempään Leandro Paredesia. Argentiinalainen on edustanut Paris Saint-Germainia tammikuusta 2019, ja sopimusta on jäljellä vielä kaksi vuotta. Transfermarktin arvion mukaan 27-vuotiaan markkina-arvo on tällä hetkellä 17 miljoonaa euroa. Tätä summaa sovittelemaan Vanha Rouva miettii pelaajavaihtoa.

La Gazzetta dello Sportin mukaan Juve olisi valmis lähettämään Italian maajoukkuehyökkääjä Moise Keanin Pariisiin, saadakseen Paredesin omiin riveihinsä.

PSG-kannattajilla on lämpimiä muistoja Keanista; tämä pelasi seuran väreissä lainalla kaudella 2020-2021, paukuttaen 26 Ligue 1 -ottelussa 13 maalia. Kärkipelaajan kiemuraiset lainakuviot palauttavat hänet tämän hetken sopimuksilla Juventukseen heinäkuun alussa.

Juventuksen nimekkäin kesähankinta on mitä suurimmalla todennäköisyydellä vapailla papereilla heinäkuun alussa seuraan jälleen saapuva Paul Pogba.