Hakan keskikenttäpelaaja taistelee paikasta Qatarin MM-kisoissa: ”Isoin pelimme neljään vuoteen”

© Kuva: Juha Tamminen

FC Hakan Logan Rogerson tavoittelee Uuden-Seelannin kanssa paikkaa Qatarin MM-kisoissa. 24-vuotias keskikenttäpelaaja on matkannut Qatariin leirille valmistautumaan karsintaotteluunsa.

Uusi-Seelanti voitti Oseanian karsintaturnauksen ja kohtaa seuraavassa karsintapelissä CONCACAF-liiton karsinnoissa neljänneksi sijoittuneen Costa Rican.

Uusi Seelanti pelasi viimeksi MM-kisoissa vuoden 2010 Etelä-Afrikan turnauksessa. Costa Rica puolestaan on pelannut kaksissa edellisissä kisoissa.

– Koko maa on asettunut joukkueen taakse. Tämä on isoin pelimme neljään vuoteen ja samalla paras mahdollisuutemme palata MM-kisoihin pitkästä aikaa. Se on kerrasta poikki ja jalkapallossa voi tapahtua mitä vain, Rogerson kommentoi Hakan verkkosivuilla.

Rogerson debytoi vuonna 2015 Uuden-Seelannin maajoukkueessa. Hän avasi alkukaudesta maalitilinsä karsintaturnauksessa.

Costa Rican joukkueesta löytyy pelaajia Euroopan huippusarjoista. Joukkueen kirkkain tähti on PSG:n maalivahti Keylor Navas.

– Heillä on hyviä pelaajia, mutta mielestäni meillä on yksi kaikkien aikojen kovimmista maajoukkueistamme. Meillä on erinomaiset mahdollisuudet voittaa, Rogerson lisäsi.

Uuden-Seelannin ja Costa Rican välinen karsintaottelu pelataan 13. päivä kesäkuuta.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.