”Hän olisi Serie A:ssa kuin Maradona” – Gianluigi Buffon toivoo entisen joukkuetoverinsa siirtyvän Juventukseen

© Kuva: Getty Images

Ángel Di María on parhaillaan vapaa agentti.

Hänen sopimus PSG:n kanssa loppui päättyneeseen kauteen, eikä hänelle tarjottu uutta jatkosopimusta.

Argentiinalaistähden on määrä siirtyä joko Barcelonaan tai Juventukseen.

Gianluigi Buffon pelasi Di Marían kanssa PSG:ssä kaudella 2018-19. Buffon käväisi La Gazzetta dello Sportin haastattelussa ja kehui entistä joukkuetoveriaan vuolaasti. Buffonin mukaan Di María dominoisi Serie A:ta mielin määrin.

– Di María olisi Serie A:ssa kuin Diego Maradona. Tänä päivänä Serie A on teknisesti aiempaa huonompi ja Ángelilla riittää taitoa vaikka muille jakaa. Hän ohittaa vastustajat vaikuttavan helposti ja on tehokas maalipaikoissa. Lisäksi hän on hyvä antamaan maalisyöttöjä, juoksee kentän päästä päähän jatkuvasti ja kykenee pelaamaan useissa eri rooleissa.

– Minä olen 44-vuotias ja pelaan edelleen jalkapalloa. Iällä ei ole väliä. Tärkeämpää on muun muassa se, miten motivoitunut olet ja kuinka paljon intohimoa laitat työhösi. Jos Di María päättää siirtyä Juventukseen, tarkoittaa se sitä, että hän on valmis siihen haasteeseen.

– Puhumme huippuammattilaisesta ja etenkin todella hyvästä kaverista, joka ei anna koskaan periksi, vaan antaa kaikkensa niin peleissä kuin harjoituksissakin. Se temperamentti ja voitonhalu yhdistettynä hänen teknisiin taitoihin tekee hänestä uskomattoman pelaajan. Serie A:ssa hän olisi kuin Maradona.

Buffonin mukaan Di María on aliarvostettu pelaaja.

– Hän on pelaaja, joka on pakotettu suurten maailmantähtien varjoihin, vaikka hänellä on samat ominaisuudet ja taidot kuin heillä. PSG.ssä hän pelasi Neymarin, Kylian Mbappén ja Marco Verrattin kanssa, mutta ei ollut mitenkään heitä huonompi.

KUPSILLA KUUMAT PAIKAT KOTONA – MARKKINA ON SEKAISIN KUIN SEINÄKELLO!