Ghanalaishyökkääjä David Accam on tämän ja ensi viikon Helsingin Jalkapalloklubin testattavana, kertoo Veikkausliiga-seura verkkosivuillaan.

Accam, 31, on pelannut urallaan muun muassa Yhdysvaltojen Major League Soccerissa ja Ruotsin Allsvenskanissa. MLS:ssä hänellä on tilillään 131 ottelua, 41 osumaa ja 17 maalisyöttöä. Ruotsin pääsarjassa Accam on pelannut 75 ottelua tehden niissä yhteensä 31 maalia ja syöttäen kahdeksan.

[readmore from=HJK]

HJK on kärsinyt viime aikoina useista loukkaantumisista, ja aiemmin tässä kuussa se purki Jairin sopimuksen pelaajan saaman rikostuomion takia.

– Scouting-tiimimme on kartoittanut useita kymmeniä pelaajia: Ensin kaikki heti käytettävissä olevat vapaat agentit, joista Accam on nyt testissä, sekä ulkomailla pelaavat, meitä kiinnostavat suomalaiset. Sen jälkeen kartoitimme datan perusteella pelaajat, joiden sopimus umpeutuu kesäkuun lopussa, urheilujohtaja Miika Takkula avaa seuran tiedotteessa.

– Parin pelaajan kanssa kävimme neuvotteluja mutta emme päässeet sopimusehdoista yhteisymmärrykseen. Tuon tason pelaajilla on aina myös muita, rahakkaampia vaihtoehtoja tarjolla kuin mihin omat pelimerkkimme riittävät.

HJK kertoo neuvottelevansa tällä hetkellä aktiivisesti kahden ulkomaalaisvahvistuksen kanssa.

– Haussa on hyökkääjä ja keskikenttäpelaaja, jotka toisivat selkeää lisäarvoa nykyiseen miehistöön. Siksi etenkin ulkomaisten vapaiden agenttien kanssa rima on korkealla, koska sopeutumisen täytyy tapahtua nopeasti, kun pitkän talven kaltaista totutteluaikaa ei ole tarjolla, kommentoi Klubi tiedotteessaan.

HJK Helsinki

@hjkhelsinki
David Accam HJK:n testattavana

Ghanalaishyökkääjä David Accam on tämän ja ensi viikon HJK:n testattavana. Accam harjoitteli tänään ensi kertaa Veikkausliiga-miehistön kanssa.

👉🏼 hjk.fi/artikkelit/mie…

#HJK #Veikkausliiga #OnVainYksiKlubi