Huuhkajilla hyvin tuorejalkainen keskuspuolustus kehissä – rotaatio melko totaalista

© Kuva: Juha Tamminen

Avauskokoonpanot Nations Leaguen neljännen kierroksen otteluun Bosnia ja Hertsegovina-Suomi on julkaistu hetki sitten.

Bosnia ja Hertsegovina on vaihtanut avauksestaan kolme pelaajaa verrattuna reilun viikon takaiseen Helsingin kohtaamiseen. Uusina miehinä avaukseen nousevat keskikenttäpelaaja Luka Menalo ja hyökkääjä Haris Duljevic.

Huuhkajilta puolestaan on kehissä ensi kertaa kesäkuun maaotteluissa 27-vuotias keskuspuolustaja Miro Tenho. HJK:n kapteeni on seurannut aiemmat pelit vaihtopenkiltä. Tenhon kanssa toppareina huhkivat vain 5 minuuttia aiemmissa Nations League -peleissä pelannut Sauli Väisänen sekä Richard Jensen. Suomen keskuspuolustus on siis pantu melko lailla uusiksi, ja nyt toppariosastolla on totisesti tuoreita jalkoja.

Wing-backeina pelaavat nyt Ilmari Niskanen ja Mikael Soisalo. Keskikentän kolmikossa ovat Lucas Lingman, Rasmus Schüller ja Urho Nissilä.

Hyökkäyksessä Teemu Pukin parina aloittaa nyt Interin Benjamin Källman. Maalissa pelaa kapteeni Lukas Hradecky.

Suomen avaus on pantu melko lailla uusiksi, sillä edellisen Bosnia-ottelun avauksesta on vaihtunut peräti seitsemän pelaajaa. Viimeksikin avauksessa olivat Pukki, Hradecky, Schüller ja Nissilä. Helsingissä päädyttiin 1-1-tasapeliin. Edellisen Romania-pelin avauksesta aloituskokoonpanossa jatkavat nyt vain Pukki ja Schüller.

Zenicassa pelattava ottelu alkaa kello 21.45 ja sitä voi seurata Yle TV2:lta ja Yle Areenasta.

KUPSILLA KUUMAT PAIKAT KOTONA – MARKKINA ON SEKAISIN KUIN SEINÄKELLO!