Jättääkö Luis Suárez Euroopan kentät taakseen? – ”Harkitsee tarjoustamme”

© Kuva: Getty Images

Luis Suárez on parhaillaan vapaa agentti.

35-vuotias hyökkääjä jätti Atléticon päättyneen kauden jälkeen. Suárez edusti Atléticoa kahden vuoden ajan ja voitti ensimmäisellä kaudellaan La Ligan mestaruuden, mutta menetti avauskokoonpanon paikkansa jälkimmäisellä kaudella.

Suárezia on yhdistetty muun muassa Aston Villaan, Sevillaan, Atalantaan ja MLS-seura Inter Miamiin, mutta hän on saanut tarjouksen myös Argentiinasta. Nimittäin Etelä-Amerikan suurimpiin seuroihin kuuluva River Plate haluaa Suárezin riveihinsä.

– Puhuin Suárezin kanssa ja kysyin, haluaako hän tulla joukkueeseemme, jotta hän pääsee hyvässä iskussa MM-kisoihin. Hän harkitsee tarjoustamme, River Platen tunnettu päävalmentaja El Muñeco Gallardo totesi lehdistölle.

River Platen puheenjohtaja Jorge Brito otti kantaa Suárez-huhuihin River Monumentalin haastattelussa.

– Tiedän olevani tylsä seurapomo, mutta en koskaan puhu julkisuudessa neuvotteluista. Mediassa väitetyt asiat (tehty tarjous) pitää paikkansa, mutta kaikki riippuu Suárezin päätöksestä. Oletan sen riippuvan siitä, mitä eurooppalaisilla siirtomarkkinoilla tapahtuu. River ei voi odottaa niin pitkään, Brito summasi.

Argentiinan pääsarjakausi käynnistyi hiljattain ja River Plate tarvitsee pian korvaajan Manchester Cityyn siirtyneelle Julián Álvarezille.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.