HIFK käy parhaillaan taistelua olemassaolostaan. Konkurssiuhka leijuu seuran jalkapallopuolen yllä, eikä aikaa ole paljon. Veikkausliigassa HIFK on puolestaan jumahtanut sarjan jumbosijalle.

Päivä paistoi vihdoin keskiviikkona tähänkin ”risukasaan”, kun HIFK haki Tampereelta kauden avausvoittonsa maalein 1-0. Voittomaalin teki 87. minuutilla yksilösuorituksellaan Jusif Ali, ja vielä lisäajalla kokenut maalivahti Beto näytti sankaruutta torjumalla jaloillaan Ilveksen Tuomas Ollilan ampuman rankkarin.

HIFK ehti pelata Veikkausliigassa peräti 17 ottelua ilman voittoa, joten putken katkeaminen tuntui todella hyvältä. Alla olevissa twiiteissä on nähtävissä, kuinka joukkueen valmentaja Mixu Paatelainen riemuitsi voitosta täysin palkein kannattajien edessä. Suuri taakka taisi pudota harteilta.

Myös pukukopissa voitonjuhlat olivat ymmärrettävän riehakkaat. Kauden avausvoitto nosti HIFK:n kolmen pisteen päähän karsijan paikalla olevasta FC Lahdesta. Seuraavassa ottelussaan HIFK kohtaa niin ikään Ilveksen, kotikentällään Helsingissä maanantaina 4.7.

HIFK Fotboll

@HIFKedustus
LOPPU | Uskotteko te kotona?! HIFK VOITTAA! Jusif Ali ratkaisee lopussa ja Beto nousee sankariksi viimeisen minuutin rankkaritorjunnallaan! Avausvoitto on varma!