Veikkausliigaseura HIFK:n kausi on lähtenyt käyntiin surkeasti.

Yhdeksästä ottelusta tuloksena on kolme tasapeliä ja kuusi tappiota, joten voittotili on edelleen avaamatta.

HIFK Fotboll Ab:n puheenjohtaja Heikki Pajunen julkaisi torstaina seuran verkkosivuilla tiedotteen, jossa hän puhui suoraan edustusjoukkueen taloudellisesta tilanteesta. Pajusen mukaan taloudellinen tilanne on niin dramaattinen, ettei veikkausliigakauden jatkaminen kesäkuun jälkeen ole vielä varmaa.

– Olemme taloudellisesti saavuttaneet pisteen, missä olemme erittäin vakavan tilanteen edessä. On sanottava ääneen, että Veikkausliiga-kauden jatkamiseksi vielä heinäkuussa tarvitsemme apuanne ja panostanne, hyvät HIFK:n ystävät ja HIFK-perheen jäsenet, Pajunen kirjoitti tiedotteessa.

– Olemme yhtiökokouksen jälkeen käyneet keskusteluita lukuisten sijoittaja-kandidaattien kanssa, mutta valitettavasti nämä keskustelut eivät ole johtaneet toivottuun lopputulemaan. Nyt johtamani sijoittajaryhmä on tilanteessa, että keinot ovat loppu, eikä meillä ole mahdollista jatkaa seuran rahoittamista eteenpäin.

Uutistoimisto STT:n mukaan HIFK tarvitsee vielä kesäkuun aikana jopa 140 000 euroa rahoitusta. Loppuvuoden aikana HIFK tarvitsee peräti puoli miljoonaa euroa.

HIFK Fotboll

@HIFKedustus
𝐀𝐯𝐨𝐢𝐧 𝐤𝐢𝐫𝐣𝐞 𝐇𝐈𝐅𝐊:𝐧 𝐲𝐬𝐭ä𝐯𝐢𝐥𝐥𝐞 𝐣𝐚 𝐇𝐈𝐅𝐊 -𝐩𝐞𝐫𝐡𝐞𝐞𝐥𝐥𝐞.

Uutinen: bit.ly/UUTINEN
Otteluliput: bit.ly/LIPUT

#HIFKfotboll #Veikkausliiga #SuomenCup #HIFK

STT uutiset

@STTuutiset
Jalkapalloliigassa pelaava HIFK on vaarassa ajautua konkurssiin. Yhtiö tarvitsee loppuvuoden aikana uutta rahoitusta 500 000 euroa, josta 140 000 kesäkuun aikana.