Konkurssi edessä? – HIFK julkaisi vakavan tiedotteen tulevaisuudestaan

© Kuva: Juha Tamminen

Veikkausliigaseura HIFK:n kausi on lähtenyt käyntiin surkeasti.

Yhdeksästä ottelusta tuloksena on kolme tasapeliä ja kuusi tappiota, joten voittotili on edelleen avaamatta.

HIFK Fotboll Ab:n puheenjohtaja Heikki Pajunen julkaisi torstaina seuran verkkosivuilla tiedotteen, jossa hän puhui suoraan edustusjoukkueen taloudellisesta tilanteesta. Pajusen mukaan taloudellinen tilanne on niin dramaattinen, ettei veikkausliigakauden jatkaminen kesäkuun jälkeen ole vielä varmaa.

– Olemme taloudellisesti saavuttaneet pisteen, missä olemme erittäin vakavan tilanteen edessä. On sanottava ääneen, että Veikkausliiga-kauden jatkamiseksi vielä heinäkuussa tarvitsemme apuanne ja panostanne, hyvät HIFK:n ystävät ja HIFK-perheen jäsenet, Pajunen kirjoitti tiedotteessa.

– Olemme yhtiökokouksen jälkeen käyneet keskusteluita lukuisten sijoittaja-kandidaattien kanssa, mutta valitettavasti nämä keskustelut eivät ole johtaneet toivottuun lopputulemaan. Nyt johtamani sijoittajaryhmä on tilanteessa, että keinot ovat loppu, eikä meillä ole mahdollista jatkaa seuran rahoittamista eteenpäin.

Uutistoimisto STT:n mukaan HIFK tarvitsee vielä kesäkuun aikana jopa 140 000 euroa rahoitusta. Loppuvuoden aikana HIFK tarvitsee peräti puoli miljoonaa euroa.

KUPSILLA KUUMAT PAIKAT KOTONA – MARKKINA ON SEKAISIN KUIN SEINÄKELLO!