Paris Saint-Germainin brasilialaistähti Neymar harkitsee jättävänsä seuran, kertoo RMC Sport.

Neymar, 30, siirtyi PSG:hen kesällä 2017 Barcelonasta 222 miljoonan euron maailmanennätyssummalla, ja hän tienaa Pariisissa tähtitieteellisiä summia. Brassitaituri ei ole kuitenkaan onnistunut vastaamaan PSG:n seurajohdon ja kannattajien odotuksiin riittävän säännöllisesti.

RMC:n mukaan Neymar harkitsee siirtoa muualle, koska hänestä tuntuu, ettei häntä rakasteta PSG:ssä.

PSG:n puheenjohtaja Nasser Al-Khelaifi kommentoi hiljattain pariisilaisten viime kauden pettymyksiä, eikä hän halunnut asiasta kysyttäessä vahvistaa, jatkaako Neymar seurassa ensi kaudella.

– Voin sanoa, että odotamme kaikkien pelaajien tekevän paljon enemmän kuin viime kaudella. Paljon enemmän!

– Heidän kaikkien on annettava sata prosenttia itsestään. Se on selvää, että me emme olleet riittävän hyviä päästäksemme pitkälle [Mestarien liigassa]. Seuraavalle kaudelle meillä on selkeä tavoite: jokaisen on annettava kaikkensa tälle paidalle. Sitten näemme, mitä siitä tulee.

RMC:n mukaan Neymar koki, että Al-Khelaifi viittasi kommenteillaan häneen, mikä saattoi entisestään nostaa Brasilian maajoukkuehyökkääjän lähtöhaluja.

Neymarin voi olla kuitenkin vaikea lähteä PSG:stä, sillä vain harvoilla seuroilla olisi varaa hänen palkkavaatimuksiinsa ja niiden lisäksi maksettavaan siirtokorvaukseen.