L’Équipe: PSG teki viime kaudella jättitappiot – törsäämässä silti taas isoja summia lisää

© Kuva: Getty Images

PSG on vuodesta toiseen maailman suurimpia törsääjiä pelaajamarkkinoilla. Toiminnan selkänojana on Qatarin valtiollinen rahoitus, sillä tappiota pariisilaisseura tekee myös vuodesta toiseen. Isosti.

L’Équipen mukaan PSG:n tappiot kaudelta 2021-2022 asettuvat haarukkaan 200-300 miljoonaa euroa. Jatkumo on selkeä, sillä edellisen kauden tappiot olivat 225 miljoonaa euroa.

Vaikka kahdessa kaudessa on tappiota kertynyt ainakin lähes puoli miljardia, ei PSG vaikuta painavan minkäänlaista jarrua. Heinäkuun 1. päivänä voimaan astuu Kylian Mbappén jatkosopimus, jonka vuosipalkka on lehtitietojen mukaan 50 miljoonaa euroa. Lisäksi Mbappé saa tiettävästi jopa 100 miljoonan euron allekirjoituspalkkion.

Myös valmentajanvaihdoksesta on tulossa kallis. PSG:n arvellaan maksavan pian irtisanomalleen valmentaja Mauricio Pochettinolle 15-20 miljoonan euron erokorvauksen. Uudesta valmentajastaan Christophe Galtierista se puolestaan maksaa Nicelle noin 10 miljoonaa euroa. Ja palkkaakin pitää valmentajalle maksaa.

Pelaajamarkkinoillakin on hurjastelua luvassa. Nuno Mendesin osto-option lunastaminen maksoi PSG:lle jo 35 miljoonaa euroa. Portosta on saapumassa keskikenttäpelaaja Vitinha 40 miljoonalla eurolla.

Lisäksi PSG:n huhutaan tavoittelevan Renato Sanchesia 20 miljoonan euron siirtokorvauksella ja Interin toppari Milan Skriniaria. Siirtoekspertti Fabrizio Romanon mukaan PSG on korottanut tarjoustaan Skriniarista jo 60 miljoonaan euroon. Inter hylkäsi viime viikolla PSG:n kymmenen miljoonaa euroa alhaisemman tarjouksen. 60 miljoonan euron arvellaan Internazionalle riittävän.

Lähde: AS


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.