”Loukkaantumislista pitkä kuin nälkävuosi” – HJK:lle jälleen musertava loukkaantuminen, huipputoppari sivussa tärkeistä peleistä

© Kuva: Juha Tamminen

HJK on joutunut melkoisen loukkaantumiskurimuksen keskelle. Viimeisimpänä toppari Joona Toivio loukkasi jalkansa viime viikonloppuna.

Toivio on HJK:n antamien tietojen mukaan sivussa heinäkuun ajan. Poissaolo ei voisi tulla juuri pahempaan aikaan, sillä puolustuslinjasta on sivussa Toivion lisäksi koko loppukauden ajan Valtteri Moren.

Heinäkuussa HJK pelaa elintärkeitä otteluita kauden kannalta. Tänään, keskiviikkona, HJK pelaa cupin puolivälierässä FC Interiä vastaan vieraissa. Tulevana lauantaina HJK kohtaa kotonaan sarjaa johtavan KuPSin. Ensi viikolla käynnistyy Mestarien liigan karsinnat, kun HJK kohtaa Riga Fs:n kotonaan.

HJK:lta ovat sivussa Interiä vastaan myös Riskin veljekset Roope ja Riku, joista Roopen osalta koko kausi on loukkaantumisen takia ohi. Loukkaantumiset ovat vaivanneet HJK:ta viime aikoina, mikä on turhauttanut myös kannattajia.

– Klubin loukkaantumismäärä kaudesta toiseen on ihan käsittämätön, Markus Nurmio kirjoittaa Twitterissä.

– Mistä johtuu, että HJK:n loukkaantumislista on taas pitkä kuin nälkävuosi? Pelimäärä ei voi olla ainoa selitys, Mikko Pousi kyselee.

Positiivisiakin päivityksiä tuli. Perparim Hetemaj, Santeri Väänänen sekä Miska Ylitolva palasivat joukkueharjoituksiin mukaan.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.