Muistatko vielä Loris Kariuksen? – Saksalaisvahti jätti Liverpoolin: ”Tämä on minulle uusi tilanne”

© Kuva: Getty Images

Loris Karius on pian vapaa agentti.

Maalivahdin sopimus Liverpoolin kanssa päättyy kesä-heinäkuun vaihteessa, eikä Liverpool tarjonnut hänelle jatkosopimusta. Se ei suoranaisesti yllätä, sillä Karius ei pelannut päättyneellä kaudella ainuttakaan ottelua.

Saksalaismaalivahdin edellisestä Liverpool-ottelusta on kulunut jo yli neljä vuotta. Hän pelasi täydet minuutit Real Madridia vastaan Mestarien liigan finaalissa keväällä 2018, mutta teki finaalissa kaksi kohtalokasta virhettä ja Liverpool lopulta hävisi ottelun 1-3.

Sen koommin Kariusta ei nähty Liverpoolin paidassa. Liverpool lainasi hänet vuosien mittaan niin Besiktasiin kuin Union Berliniinkin. Päättynyt kausi sujui Liverpoolin nelosvahtina ilman pelattuja minuutteja.

Karius puhui menneestä ja tulevasta Sky Deutschlandin haastattelussa.

– Liverpool-uraani mahtuu hyviä ja huonoja hetkiä. Se kuuluu peliin. Jalkapallo on sellaista, mutta olen kasvanut ihmisenä.

– Se taso, jolla työskentelimme oli jotain uniikkia. En ollut koskaan kokenut mitään samanlaista. Sen vuoksi Liverpool menestyy niin hyvin. Vien saman päättäväisyyden seuraavaan työpaikkaani. Olen nyt vapaa agentti ja voin tehdä omat päätökseni. Tämä on minulle uusi tilanne, mutta odotan innolla uutta haastetta. Olen valmis niin henkisesti kuin fyysisesti.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.