Internazionale julkaisi tiistaina Simone Inzaghin jatkosopimuksen.

Inzaghi valmentaa Interiä jatkosopimuksen myötä kesään 2024 asti. Valmentaja käväisi aiemmin tiistaina Internazionalen toimistolla allekirjoittamassa uuden sopimuksensa. Osapuolet olivat jo päässeet yhteisymmärrykseen jatkosopimuksesta maanantaina.

Inzaghi on valmentanut Interiä vuoden ajan. Hän saapui seuraan viime kesänä korvaamaan Antonio Contea.

Inter voitti päättyneellä kaudella Coppa Italian ja Supercoppan, mutta jäi lopulta Serie A:ssa toiseksi. Paikallisvastustaja AC Milan voitti viimeiselle sarjakierrokselle kestäneen mestaruuskamppailun.

Interin seurajohto on vahvistamassa merkittävästi joukkuetta kesän siirtoikkunassa.

Interin on määrä tehdä sopimus vapaana agenttina olevan Paulo Dybalan kanssa. Lisäksi Gianluca Di Marzion mukaan Inter ja Chelsea pääsivät sopuun Romelu Lukakun lainasiirrosta. Myös Henrikh Mkhitarjanin ja André Onanan kaltaiset pelaajat siirtyvät Interiin vapaina agentteina.