Ranskan presidentti Emmanuel Macron paljasti neuvoneensa Kylian Mbappéa jäämään PSG:hen: ”Se on vastuuni presidenttinä”

© Kuva: Getty Images

Kylian Mbappé allekirjoitti muutama viikko sitten kolmivuotisen jatkosopimuksen PSG:n kanssa.

Mbappén aiempi sopimus PSG:n kanssa olisi päättynyt kesäkuun lopussa. Mbappén odotettiin siirtyvän vapaana agenttina Real Madridiin.

Madridilaismedian mukaan Mbappé oli luvannut Real Madridille siirtyvänsä seuraan vielä kymmenen päivää ennen jatkosopimustaan.

Ranskan presidentti Emmanuel Macron paljasti keskustelleensa Mbappén kanssa ennen kuin hyökkääjä teki päätöksen tulevaisuudestaan. Macron toivoi Mbappén jäävän PSG:hen. Presidentti on julkisesti tunnustautunut PSG:n suurimman vihollisen Marseillen kannattajaksi.

– En ole koskaan ollut osallisena missään siirrossa. Yksinkertaisesti, kuten muutkin kansalaiset, haluan vain nähdä hyvää jalkapalloa ja kannattaa joukkuetta, eli omassa tapauksessani Marseillea. Pitää paikkansa, että puhuin Mbappén kanssa ennen kuin hän päätti jäädä PSG:hen. Keskustelun yhteydessä neuvoin häntä jäämään Ranskaan. Mielestäni se on vastuuni presidenttinä.

Mbappé on edustanut PSG:tä viiden vuoden ajan. Hyökkääjä on pelannut PSG:n paidassa 217 ottelua, joissa on syntynyt yhteensä 171 maalia ja 87 maalisyöttöä.

Lähde: Mundo Deportivo


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.