The Athletic: Man Cityn maalivahti tähyää Qatariin – lainasiirto Mestaruussarjaan?

© Kuva: Getty Images

Manchester Cityn yhdysvaltalaisvahti Zack Steffen lähtee todennäköisesti lainalle tämän siirtoikkunan aikana, uutisoi The Athletic.

Steffen, 27, on toiminut viimeiset kaksi kautta Man Cityn kakkosvahtina, ja saanut kummallakin kaudella pelattavakseen vain yhden valioliigaottelun. Vähäisen vastuun myötä Steffen on menettänyt USA:n ykkösvahdin paikan Arsenaliin tänä kesänä siirtyneelle Matt Turnerille.

Athleticin mukaan City on valmis lainaamaan Steffenin ensi kaudeksi, jotta hän saisi säännöllisemmin peliaikaa mikä auttaisi hänen kehitystään. Myös Steffen itse on halukas siirtymään, koska hänen pyrkimyksenään on toimia maajoukkueensa ykkösvahtina tulevissa MM-kisoissa.

90min-sivuston mukaan Steffen olisi siirtymässä Englannin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla, Mestaruussarjassa, pelaavaan Middlesbroughiin.

Steffen debytoi USA:n A-maajoukkueessa vuonna 2018 ja on sen jälkeen pelannut yhteensä 29 maaottelua. USA pelaa Qatarin MM-kisoissa samassa alkulohkossa yhdessä Englannin, Walesin ja Iranin kanssa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.