Virallista: José Mourinho värväsi vanhan luottopelaajansa – ”Tänne oli helppoa tulla”

© Kuva: Getty Images

Konferenssiliigan kilpailun historian ensimmäisellä kaudella 2021-2022 voittanut AS Roma on vahvistanut keskikenttäpelaaja Nemanja Maticin hankinnan. 33-vuotias serbialainen on solminut seuran kanssa 1+1-vuotisen sopimuksen.

Romassa Matic pääsee jälleen tutun valmentajan hoiviin, sillä joukkuetta käskyttää legendaarinen José Mourinho. Portugalilainen värväsi ryhmäänsä tutun miehen, sillä hän valmensi Maticia aiemmin myös Chelseassa ja Manchester Unitedissa.

Matic pelasi edelliset viisi kautta Manchester Unitedissa. Romaan hän siirtyy ilmaissiirrolla, sillä sopimus Unitedin kanssa päättyi.

– Roma on mahtava seura, jolla on fantastiset fanit ja kaikkien tuntema valmentaja: oli helppoa tulla tänne. Toivon, että voimme olla yhdessä menestyksekkäitä, Matic totesi sopimusjulkaisun yhteydessä.

Matic pelasi Manchester Unitedissa kaikkiaan 189 virallista ottelua.

 

KUPSILLA KUUMAT PAIKAT KOTONA – MARKKINA ON SEKAISIN KUIN SEINÄKELLO!