Yksi heikko kausi ei horjuttanut Lionel Messin asemaa – Ander Herrera lataa suorat sanat: ”Siitä ei ole epäilystäkään”

© Kuva: Getty Images

Paris Saint-Germainiin viime kesänä siirtynyt Lionel Messi ei pystynyt debyyttikaudellaan vastaamaan häneen kohdistuneita valtavia odotuksia ja sai kauden mittaan rutkasti kritiikkiä.

35-vuotiaan argentiinalaistähden nimi on totuttu näkemään toistuvasti maalintekijätilastoissa, mutta viime kaudella oli harvinaisen hiljaista. Seitsemän kertaa Ballon d’Orin voittanut Messi teki kauden aikana yhteensä vain 11 maalia, mikä oli hänen heikoin suorituksensa sitten ammattilaisuran alun ja kauden 2005-06.

PSG:n keskikenttäpelaaja Ander Herreran mukaan yksi heikko kausi ei kuitenkaan heikennä Messin osakkeita, kun mietitään maailman parasta jalkapalloilijaa.

– Häneltä vaaditaan 50 maalia per kausi. Jos hän ei tee niitä, ihmiset puhuvat, Herrera sanoi AS:lle.

– Emme saa myöskään unohtaa, että Leo teki kaikkien aikojen ennätyksen Ligue 1:ssa – hän osui tolppaan 10 kertaa! Jos hän olisi tehnyt 10 maalia enemmän, se olisi ollut erittäin hyvä kausi Leolle.

– Minulle hän on yhä kaikkien aikojen paras pelaaja, siitä ei ole epäilystäkään. Nyt ihailen häntä entistä enemmän, koska näen kuinka hän hallitsee päivittäistä elämäänsä täydellisellä nöyryydellä ja aina hymyillen ihmisille.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.