Kylian Mbappén keväinen päätös unohtaa siirto Real Madridiin hätkähdytti laajalti; puoli maailmaa piti ranskalaisen La Liga -komennusta itsestään selvänä asiana.

Vastaus siihen, miksi 23-vuotias päätti lopulta jäädä Paris Saint-Germainiin riippuu paljolti siitä, kenelle kysymyksen aiheesta esittää. Mbappén joukkuetoveri Ander Herrera tarjoaa omasta kulmastaan kaksijakoiden näkemyksen. Häntä hyökkääjän päätös ei hätkäyttänyt.

– Se oli ihan linjassa sen kanssa mitä ajattelinkin tapahtuvan. Jos hän olisi lähtenyt, en olisi yllättynyt siitäkään. Mutta toisaalta, hän on tämän seuran historian suurin pelaaja, paras maalintekijä. Mestarien liigan voittaminen sen päälle täällä, se on valtava motivoija, kokenut keskikenttäpelaaja sanoi COPE:lle.

– Ymmärrän kyllä Realin kaltaisten seurojen suuruuden. On kuitenkin syytä kunnioittaa pariisilaispoikaa joka haluaa tehdä seurahistoriaa.