AS Roma nappaamassa jälleen yhden huippupelaajan – siirron ehdoista päästy sopuun

© Kuva: Getty Images

Paris Saint-Germainin keskikenttäpelaaja Georginio Wijnaldum on siirtymässä AS Romaan, kertoo Algemeen Dagblad.

Hollantilaislehden mukaan Wijnaldumin, 31, on vielä suoritettava Roman lääkärintarkastus, mutta seurat ovat jo päässeet sopuun hänen siirrostaan.

Kyseessä on vuoden lainasopimus, joka sisältää osto-option. Jos Wijnaldum pelaa tällä kaudella riittävän määrän pelejä Italiassa, optio muuttuu ostovelvoitteeksi. Gazzetta dello Sportin mukaan ostovelvoite astuu voimaan, jos Wijnaldum pelaa 30 ottelua ja Roma pääsee Mestarien liigaan.

Viimeinen solmu seurojen neuvotteluissa oli Wijnaldumin yhdeksän miljoonan euron vuosipalkka, mutta sekä AD että italialaislähteet kertovat, että PSG maksaa osan Hollannin maajoukkuepelaajan liksasta lainapestin aikana.

Wijnaldum siirtyi PSG:hen ilmaiseksi vuosi sitten Liverpoolista, jossa hänen sopimuksensa oli päättynyt edeltävään kauteen. Hänen debyyttikautensa Ranskassa sujui kuitenkin alle odotusten, ja Wijnaldum myönsi itsekin julkisesti, että hän ei ollut aiemmin urallaan tottunut pelaamaan niin vähän.

Liverpoolissa Wijnaldum lukeutui joukkueen ehdottomiin avainpelaajiin. Hän pelasi viiden kauden aikana punapaitojen riveissä lähes 240 ottelua ja oli mukana voittamassa muun muassa Valioliigan ja Mestarien liigan mestaruuksia.

AS Roma on ollut tänä kesänä varsin aktiivinen siirtomarkkinoilla. Seuraan ovat aiemmin liittyneet jo Mile Svilar, Nemanja Matic, Zeki Celik ja Paulo Dybala. Romaan on huhuttu myös Italian maajoukkuehyökkääjä Andrea Belottia, joka on saatavilla ilmaiseksi hänen lähdettyä viime kauden jälkeen Torinosta.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.