Loppusuoralla olevassa naisten EM-turnauksessa edukseen esiintynyt ja melkein komean maalinkin tehnyt Jenny Danielsson siirtyy jatkamaan uraansa skotlantilaiseen Glasgow Rangersiin. Danielsson pelasi EM-kisoissa vain seitsemän minuuttia, mutta oli lähellä tykittää upean osuman Tanskan verkkoon. Edelliset kaksi ja puoli vuotta Danielsson on pelannut ruotsalaisessa AIK:ssa.

– Tämä on mahtavaa. Rangers on hyvin historiallinen ja kunnianhimoinen suurseura, joten olen hyvin innoissani odottaessani, mitä edessä on, 27-vuotias Danielsson kommentoi siirtoaan.

– Viihdyn ympäristössä, jossa kaikki on mahdollista ja jossa voi voittaa mestaruuksia. Rakastan sitä, kuinka suuri seura tämä on.

Rangersin päävalmentaja Malky Thomson antoi ymmärtää, että Danielsson oli suurennuslasin alla myös EM-kisoissa.

– Olen iloinen toivottaessani Jennyn mukaan joukkueeseen ja tyytyväinen siitä, että hän päätti siirtyä Skotlantiin. Olemme seuranneet häntä tarkasti viimeisten kuukausien aikana ja näimme hänen pelaavan huipputasolla EM-kisoissa tänä kesänä, Thomson totesi.

– Hänestä tulee positiivinen roolimalli joukkueemme nuorille pelaajille, ja hänen kokemuksestaan tulee olemaan ryhmälle hyötyä.

Hongan kasvatti on pelannut ulkomailla aiemmin Ruotsin lisäksi Espanjassa. Rangersissa Danielsson pääsee pelaamaan myös Naisten Mestarien Liigan karsinnoissa, sillä Rangers voitti kaudella 2021-2022 historiansa ensimmäisen skotlanninmestaruuden. Karsintojen ensimmäisessä vaiheessa Rangers kohtaa unkarilaisen Ferencvarosin.

Rangers Women

@RangersWFC
📝 Rangers Football Club are delighted to confirm the signing of Jenny Danielsson from Swedish club AIK.

Read More 👇

💙 Welcome to Rangers, Jenny!