FC Inter on vahvistanut keskikenttäänsä Rober Sierralla. 26-vuotias espanjalainen solmii 1+1-mittaisen sopimuksen turkulaisseuran kanssa.

Sopimuksettomana olleen Sierran siirto on ilmainen. Hän edusti viime kaudella Espanjan neljänneksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavaa Formenteraa.

Sierra on kuulunut urallaan myös Mallorcan ja Levanten vahvuuteen. Levanten akatemiassa häntä valmensi Interin nykyinen päävalmentaja Miguel Grau.

– Miguel valmensi minua silloin nuorempana Levanten akatemiajoukkueessa. Meillä on hyvä suhde. Vaikka tiemme aikanaan veivät eri suuntiin, niin olemme siti aina pitäneet yhteyttä, Sierra kertoi Interin tiedotteessa.

32 ottelussa viime kaudella esiintynyt Sierra viihtyy parhaiten keskikentän pohjalla tai keskustassa. Espanjalainen voi pelata myös topparina.

– Rober on todella dynaaminen kutospaikan pelaaja. Hän on laadukas pelaaja, joka pystyy keskikentällä myös muihin rooleihin. Rober taitaa esimerkiksi box to box -pelaamisen erinomaisesti, Inter-valmentaja Grau arvioi hankintaansa.