Katso: Rike vai filmaus? Neymarin kaatumista kritisoidaan somessa – ”Mies ei häpeä mitään”

© Kuva: Getty Images

Paris Saint-Germainin tähtihyökkääjää Neymaria on ajoittain syytetty filmaajaksi, eikä hänen viimeisin ottelunsa ainakaan auta karistamaan tuota mainetta pois.

Sosiaalisessa mediassa brassilaituri on saanut kovaa palautetta hankkimastaan pilkusta ystävyysottelussa japanilaista Gamba Osakaa vastaan.

PSG voitti Gamba Osakan maanantaina 6-2 Japanissa pelatussa ystävyysottelussa. Pariisilaiset johtivat peliä puolen tunnin kohdalla 1-0, kun Neymar, 30, kaatui ja PSG:lle vihellettiin rangaistuspotku.

Puolustaja Genta Miura ei osunut taklauksellaan palloon, mutta sosiaalisessa mediassa on väitelty siitä, osuiko taklaus myöskään ollenkaan Neymariin. Brasilian maajoukkuehyökkääjä jäi nurmelle pitelemään jalkaansa kivuliaan oloisena.

Neymar laittoi itse tilanteesta seuranneen pilkun sisään ja viimeisteli myöhemmin ottelussa toisenkin osuman.

Somessa käyttäjät ovat kinastelleet siitä, oliko kyseessä pilkun arvoinen kontakti. Joidenkin mielestä tilanteessa oli selkeä rike, osan mielestä Neymar liioitteli vähäistä kontaktia ja joidenkin mukaan brassitähti sukelsi häikäilemättömästi. Olemme koonneet alle osan kommenteista.

– Neymarin maine sukeltajana – joka on täysin ansaittu – on todellinen häpeä, koska hänen ei tarvitse tehdä tätä. Hän on jo maailman rikotuin pelaaja, mutta kukaan ei tule muistamaan hänen loistavia taitojaan. Kaikki muistavat tämän potaskan.

– Ja vielä harjoituskaudella. Noloa.

– Puolustajan taaimmainen jalka osuu häneen. Liioitteleeko hän sitä? Toki. Mutta pelaajat kokevat, että heidän on tehtävä niin, jotta rike vihellettäisiin.

– Mies ei häpeä mitään.

– Selkeä rike!

– Ymmärrän sen strategian, että yritetään kalastella rikettä, mutta eikö se ole vain noloa filmata ja saada tilanne näyttämään siltä, että olet kuolemassa?

Voit katsoa videon tilanteesta alta. Jos video ei näy, voit katsoa sen TÄÄLTÄ.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.