AS Roma tiedotti hiljattain tehneensä kolmivuotisen sopimuksen Paulo Dybalan kanssa. Dybala saapui AS Romaan vapaana agenttina.

Joukkueen päävalmentaja José Mourinho toivoi seurajohdon tekevän kaikkensa saadakseen Dybalan riveihinsä, ja niin lopulta tapahtuikin.

Dybala ei ole jäämässä AS Roman siirtoikkunan viimeiseksi vahvistukseksi.

Roomalaislehti Il Messaggeron mukaan AS Roma haluaa Georginio Wijnaldumin PSG:stä. Lehden mukaan Wijnaldum on jo näyttänyt siirrolle vihreää valoa ja antanut sanansa AS Roman seurajohdolle.

Kyseessä ei ole suinkaan ensimmäinen kerta, kun AS Roma on Wijnaldumin kintereillä. Wijnaldum oli lähellä siirtyä AS Romaan kesällä 2016, mutta päätyi lopulta Liverpooliin.

Hollantilaiskeskikenttäpelaaja siirtyi vuosi sitten vapaana agenttina PSG:hen, mutta jäi Mauricio Pochettinon alaisuudessa pienelle vastuulle. Uusi luotsi Christophe Galtier asetu seurajohtoa vastaan, joka haluaa päästä eroon Wijnaldumista.

Siirrossa on yksi este – nimittäin Wijnaldumin valtava palkka. Hän tienaa noin yhdeksän miljoonaa euroa nettona vuodessa, eikä AS Romalla ole suinkaan varaa maksaa samanlaista palkkaa.

PSG pyytää Wijnaldumista 18 miljoonan euron siirtosummaa, mutta AS Roma toivoo saavansa hänet lainalle, ja haluaa PSG:n maksavan puolet pelaajan palkasta.