Arturo Vidal jättää Internazionalen tänä kesänä.

Vidalin sopimus Interin kanssa päättyy vuoden kuluttua, mutta osapuolet ovat päässeet yhteisymmärrykseen siitä, että pelaajan aika milanolaisseurassa on tullut päätökseen.

35-vuotias Vidal ehti edustaa Interiä kahden vuoden ajan, mutta jäi molemmilla kausilla pienelle vastuulle niin Antonio Conten kuin Simone Inzaghin alaisuudessa.

Keskikenttäpelaaja on jättämässä Euroopan kentät taakseen. Hän on herättänyt kahden eteläamerikkalaisjättiläisen kiinnostuksen. Nimittäin niin Flamengo kuin Boca Juniors ovat Vidalin kintereillä.

Vidal ehti pelata Euroopan kentillä 15 vuoden ajan. Hän voitti viidesti Serie A:n, kolmesti Bundesliigan ja kertaalleen La Ligan.

Fabrizio Romanon mukaan Vidalin Flamengo-siirto on hyvin lähellä toteutumista, mutta argentiinalaislähteet kertovat Bocan olevan vielä tosissaan mukana kilpailussa Vidalista.

Flamengo on tehnyt Vidalille virallisen puolentoista vuoden mittaisen sopimuksen.

ESPN Argentinan mukaan Vidal tekee päätöksensä seuraavasta seurastaan lähipäivinä.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Flamengo are closing on Arturo Vidal as next signing. Talks in progress on 18 moths contract - both Vidal and Alexis Sanchez will leave Inter this summer. 🔴🇨🇱 #Flamengo

Negotiations between Vidal’s agent and Mengão started in May and now progressing to the final stage. ⤵️

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Arturo Vidal and Alexis Sanchez are set to leave Inter in the coming weeks. Work in progress for both of them to find a new club, Vidal's already in well advanced talks with Flamengo. 🇨🇱 #Inter