Edinson Cavani on vapaa agentti.

Cavanin sopimus Manchester Unitedin kanssa päättyi viime kauteen. Cavanille tarjottiin jatkosopimusta, mutta hyökkääjä ei suostunut siihen ja halusi vaihtaa maisemaa.

Cavani edusti Manchester Unitedia kahden vuoden ajan. Ensimmäisellä kaudella syntyi 17 maalia, mutta viime kaudella hän jäi hyvin pienelle vastuulle.

Hyökkääjän agentti totesi jo keväällä Cavanin haluavan pelata alkavalla kaudella La Ligassa. Cavanin on monesti pitänyt siirtyä muun muassa Atléticoon, mutta häntä ei ole vieläkään nähty Espanjan pääsarjassa.

35-vuotias Cavani on toteuttamassa nyt haaveensa, sillä hän on siirtymässä viimein La Ligaan.

Nimittäin Marcan mukaan Cavanin on määrä allekirjoittaa yksivuotinen sopimus Villarrealin kanssa. Cavani on päässyt suulliseen sopuun Villarrealin kanssa sopimuksesta. Villarrealin päävalmentaja Unai Emery valmensi Cavania PSG:ssä, ja onnistui vakuuttamaan hyökkääjän siirrosta hänen alaisuuteensa.

Villarrealin on päästävä eroon Paco Álcacerista voidakseen tehdä sopimuksen Cavanin kanssa. Álcacer ei harjoittele Villarrealin edustusjoukkueen kanssa ja on tiettävästi siirtymässä pian Celtaan.