Georginio Wijnaldum siirtyi vuosi sitten vapaana agenttina PSG:hen.

Wijnaldumin sopimus Liverpoolin kanssa päättyi, eikä hän suostunut seuran jatkosopimustarjoukseen.

Matka jatkui suurin odotuksin Pariisiin, mutta Wijnaldumin viime kausi meni pahemman kerran penkin alle.

Keskikenttäpelaaja jäi pienelle vastuulle etenkin Mestarien liigassa, eikä hänelle näyttänyt löytyvän todellista roolia PSG:ssä. Wijnaldum halusi jättää PSG:n tiettävästi jo tammikuun siirtoikkunassa, mutta jäi lopulta Pariisiin kevätkaudeksi.

PSG on valmis myymään Wijnaldumin tänä kesänä. Pelaaja ei kuulu seurajohdon suunnitelmiin heikon viime kauden jälkeen.

Eindhovens Dagbladin mukaan PSV harkitsee parhaillaan tekevänsä tarjouksen PSG:lle Wijnaldumista. Wijnaldum on PSV:n entinen pelaaja. Hän pelasi seurassa vuodet 2011-15 ennen siirtoaan Newcastleen. Wijnaldum voitti PSV:ssä Hollannin sarja- ja cupmestaruudet.

PSV tiedostaa, ettei Wijnalduminen hankinta ole suinkaan yksinkertainen operaatio, sillä pelaajan palkka on hyvin korkea, eikä PSV kykene maksamaan hänelle läheskään samanlaisia summia. PSG haluaa kuitenkin päästä eroon pelaajastaan, ja se helpottaa huomattavasti teoreettisen PSV-paluun toteutumista.

PSV sijoittui viime kaudella toiseksi Hollannin pääsarjassa ja karsii siten Mestarien liigaan.