Uutispommi naisten EM-finaalin alkuun – Saksan supertähti putosi viime hetkillä kokoonpanosta

© Kuva: Getty Images

Naisten EM-loppuottelu Englannin ja Saksan välillä alkoi hetki sitten täpötäydellä Wembleyllä upean tunnelman vallitessa. Ottelu käynnistyi kuitenkin todellisen yllätysuutisen ja shokin myötä, sillä Saksan tähtipelaaja Alexandra Popp putosi viime hetkillä kokoonpanosta.

Saksan jalkapalloliitto tiedotti vain hetki ennen aloituspotkua, että Popp jää finaalista sivuun lihasvamman takia. Poppin paikan Saksan hyökkäyksen kärjessä ottaa Lea Schüller. Kapteenin nauhaa kantaa tänään Poppin sijasta Svenja Huth.

Popp oli mukana lämmittelyssä ja myös Saksan joukkuekuvassa, mutta pelaamaan hän ei pysty. Popp ei ole merkitty kokoonpanoon myöskään vaihtopelaajaksi, vaikka penkillä istuukin.

Popp on tehnyt kisoissa kuusi maalia ja on turnauksen maalitilaston kärjessä yhdessä Englannin Beth Meadin kanssa.

Ottelu on 12 minuutin jälkeen tilanteessa 0-0.