Jos sunnuntain suurin uutinen ainakin jalkapallomaailmassa oli Matthijs de Ligtin myynti Juventuksesta Bayern Müncheniin, De Ligtin korvaajan etsintä oli yksi maanantain puheenaiheista etenkin Italiassa.

Derbyvastustajat Internazionale ja Juventus ovat saaneet Torinon neuvottelupöydän ääreen. Neuvotteluissa on käyty keskusteluja brasilialaispuolustaja Gleison Bremerin siirron ehdoista. Syötyään illallista Interin toimitusjohtajan Beppe Marottan kanssa, Torinon urheilutoimenjohtaja Davide Vagnati vahvisti asian Sky Sport Italialle.

– Kaikki meni hyvin Interin kanssa, meillä oli hyvä jutusteluhetki. Katsotaan, ei tässä ole kiirettä. Siirtoikkuna on auki vielä pitkään. — — Puhumme sekä Interin että Juventuksen kanssa.

Sportitalia ja Sky Sport Italia tietävät kertoa, että Torino myisi Bremerin mieluummin Interille kuin paikallisvastustajalleen Juventukselle, mutta Juve saattoi saada siirtoon vaadittavat rahat De Ligtin kaupasta. Olkoonkin että Interillä ei ole vielä varaa siirron toteuttamiseen, Bremer on jo kuukausia aiemmin näyttänyt vihreää valoa nimenomaan Nerazzurrille.

Bremer valittiin viime kaudella Serie A:n parhaaksi puolustajaksi. InStatin tilastoissa lukee, että hän sijoittui ykköseksi syötönkatko- ja pallonriistotilastoissa, minkä lisäksi hän hiljensi Dušan Vlahovićin Torinon derbyssä helmikuussa sekä Interin Lautaro Martínezin ja Milanin Olivier Giroudin seuraavassa kuussa. Kaikissa näissä peleissä hänet nimettiin ottelun parhaaksi pelaajaksi.

Muokattu 19.7. klo 13.56: Sisältöä lisätty.