Belgian A-maajoukkueessa 121 esiintynyt keskuspuolustaja Toby Alderweireld on palannut kotimaahansa, Royal Antwerpin joukkueeseen.

Tätä nykyä 33-vuotias toppari siirtyi qatarilaiseen Al-Duhail SC:n joukkueeseen vuosi sitten, edustettuaan sitä ennen Valioliigan Tottenhamia kuusi vuotta. Tätä aiempaa kokemusta Englannista Alderweireld omaa Southamptonin paidasta, vuosilta 2014-2015.

Royal Antwerp FC

@official_rafc
Royal Antwerp FC, Al-Duhail SC en Toby Alderweireld hebben een mondeling akkoord bereikt over de definitieve transfer van de Rode Duivel naar RAFC! 🤝🇧🇪

Meer info ▶ rafc.be/nieuws/TobyAld…

Siirtonsa myötä kokenut pakki saatetaan nähdä lähiaikoina myös Turussa; FC Interin ja kosovolaisen Dritan välisen Konferenssiliigan karsintaottelun voittaja kohtaa seuraavalla kierroksella juuri Royal Antwerpin. Turkulaiset voittivat ensimmäisen osaottelun kotonaan 1-0. Ratkaiseva osa pelataan Pristinassa tiistaina.