Arturo Vidal on löytänyt uuden seuran. Kokenut keskikenttäpelaaja allekirjoitti puolentoista vuoden mittaisen sopimuksen Flamengon kanssa.

Vidal jätti siten Euroopan kentät taakseen ja palaa Etelä-Amerikkaan. Vidal ehti pelata Euroopassa 15 vuoden ajan. Vidal edusti Euroopassa Bayer Leverkusenia, Juventusta, Bayern Müncheniä, Barcelonaa ja viimeisimpänä Internazionalea.

35-vuotiaan Vidalin sopimus Interin kanssa olisi kattanut vielä ensi kauden, mutta osapuolet purkivat sopimuksensa ja Vidal siirtyi siten vapaana agenttina Flamengoon. Calciomercaton mukaan Inter maksoi Vidalille sopimuksen purkamisen yhteydessä reilut viisi miljoonaa euroa.

Brasilian suurin seura esitteli Vidalin kannattajilleen Suomen aikaa keskiviikon ja torstain välisenä yönä, kun Flamengo voitti Atlético Mineiron Brasilian Cupin neljännesvälierissä yhteismaalein 3-2.

Flamengon kausi on sujunut surkeasti. Se on Brasilian pääsarjassa vasta yhdeksäntenä. Flamengo on tosin selvittänyt tiensä Copa Libertadoresin puolivälieriin. Siellä vastaan asettuu Corinthians.