Virallista: Huippumaalivahti siirtyy vapaana agenttina Internazionaleen – onko tässä Serie A:n paras maalivahtikaksikko?

© Kuva: Getty Images

André Onana siirtyy vapaana agenttina Internazionaleen.

Hallitseva Coppa Italian mestari tiedotti Onanan siirrosta perjantaina. Maalivahti allekirjoitti Interin kanssa viisivuotisen sopimuksen.

Onanan Inter-siirto on ollut julkinen salaisuus jo kuukausien ajan. Osapuolet pääsivät yhteisymmärrykseen siirrosta jo talvella, mutta se julkaistiin vasta nyt, kun maalivahdin sopimus Ajaxin kanssa päättyi.

Kamerunilaisvahti edusti Ajaxia seitsemän ja puolen vuoden ajan. Onanan dopingista johtunut pelikielto päättyi viime syksynä. Sen jälkeen hän oli pitkään penkillä, kunnes pelasi kauden ensimmäisen sarjaottelunsa helmikuun lopussa. Loppukausi meni pilalle lihasvamman vuoksi.

Onana muodostaa Samir Handanovičin kanssa kenties Serie A:n laadukkaimmin maalivahtikaksikon. Pian 38 vuotta täyttävä Handanovič on ollut Interin itseoikeutettu ykkösmaalivahti jo kymmenen vuoden ajan, mutta on hyvin mahdollista, että Onana nappaa ykkösvahdin paikan itselleen ensi kaudella.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.