Luis Suárez on löytänyt uuden seuran.

Uruguayn pääsarjaseura Nacional tiedotti tehneensä loppuvuoden mittaisen sopimuksen konkarihyökkääjän kanssa. 35-vuotias Suárez matkustaa tuota pikaa kotimaahansa ja liittyy uuden seuransa vahvuuteen.

Suárez on Nacionalin oma kasvatti ja seuran edustusjoukkueen entinen pelaaja. Nacional-siirron myötä Suárezin 16 vuotta kestänyt ura Euroopan kentillä tuli päätökseensä.

Hyökkääjä neuvotteli muutaman viikon ajan Nacionalin kanssa ja osapuolet pääsivät lopulta yhteisymmärrykseen sopimuksesta.

Suárezin ykköstavoite oli jatkaa uraansa Euroopan huippusarjoissa, mutta lopulta hän ei saanut riittävän hyviä tarjouksia. Suárez pelasi edelliset kaksi kautta Atléticossa ja voitti ensimmäisellä kaudella La Ligan mestaruuden. Jälkimmäisellä kaudella peliaika putosi, eikä Atlético tarjonnut hänelle jatkosopimusta.

Sopimus on loppuvuoden mittainen, koska Suárez haluaa pitää pelikuntoaan yllä ennen marras-joulukuun MM-lopputurnausta. Kyseessä on Suárezin uran viimeiset MM-kisat.

Suárezin Nacional on mukana Copa Sudamericanan, eli Etelä-Amerikan ”Eurooppa-liigan” puolivälierissä. Elokuussa pelattavassa otteluparissa vastaan asettuu brasilialainen Atlético Goianiense.

Nacional

@Nacional
La ilusión de todos, el amor por los colores y la alegría de volver a verte con la camiseta más linda del mundo 💙🤍❤️

¡Felices de tenerte en casa! @LuisSuarez9

#ElClubGigante