AS Roma on lähtenyt kuluvaan kauteen suurin odotuksin.

Joukkue vahvistui kesällä merkittävästi ja etsii edelleen uusia pelaajia.

AS Roma on voittanut tähän mennessä molemmat sarjaottelunsa ja on Napolin ja Internazionalen kanssa Serie A:n jaetulla kärkisijalla.

Vaikka viikonloppu oli voitokas, sai José Mourinhon miehistö ikäviä uutisia loukkaantumisrintamalla. Tuore lainahankinta Georginio Wijnaldum mursi jalkansa harjoituksissa ja on tiettävästi loppuvuoden sivussa AS Roman vahvuudesta.

Sen sijaan sunnuntaisen Cremonese-voiton yhteydessä avainpelaaja Nicolò Zaniolo loukkasi olkapäänsä ja on roomalaislehti Il Messaggeron mukaan noin kuukauden sivussa pelikentiltä. AS Romalle takaisku on merkittävä, sillä joukkue joutuu melkoiseen otteluruuhkaan Eurooppa-liigan lohkovaiheen käynnistyessä.

Mourinho on julkisesti toivonut AS Roman seurajohdolta hankintoja siirtoikkunan loppuvaiheessa loukkaantumisten vuoksi.

La Gazzetta dello Sportin mukaan AS Roma on vahvistamassa muun muassa hyökkäystään, sillä Andrea Belottin siirto seuraan on aiempaa lähempänä. Belotti on vapaa agentti ja ollut ilman seuraa kesäkuun lopusta lähtien, kun hän jätti pitkäaikaisen seuransa Torinon.

28-vuotiaan Belottin viime kausi oli rikkonainen loukkaantumisten vuoksi, mutta hän onnistui siitä huolimatta tekemään kahdeksan maalia Serie A:ssa.