Pikkuhuuhkajien maalivahti Lucas Bergström on aloittanut vahvasti lainaseurassaan Peterborough’ssa.

Chelsean sopimuspelaajiin kuuluva Bergström, 19, on pelannut Peterborough’ssa tähän mennessä kuusi ottelua, joista neljässä hän on pitänyt nollapelin. Englannin Ykkösliigassa pelaava Peterborough on voittanut peleistä viisi.

Tiistaina Peterborough voitti kotikentällään Sheffield Wednesdayn 2-0. Bergström kirjautti tililleen jälleen nollapelin ja torjui pelissä kaksi kertaa. Etenkin toinen torjunnoista oli melkoinen taidonnäyte suomalaisvahdilta. Vierasjoukkueen Will Vaulks pääsi lähietäisyydeltä tykittämään sydämensä kyllyydestä, mutta Bergström venyi fantastiseen reaktiotorjuntaan.

Bergströmin lainapesti kattaa koko kauden 2022-23. Suomalaisvahdin sopimus Chelsean kanssa ulottuu kesään 2024 saakka.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.