Ranskan Ligue 1:n hallitseva mestari Paris Saint-Germain avasi sarjakautensa lauantaina Clermontin vieraana.

PSG:n supertähti Kylian Mbappé oli pelistä sivussa lihasvamman vuoksi, mutta se ei haitannut, ei sitten pätkääkään.

Mbappén poissa ollessa pariisilaisten tähtisikermästä esiin nousivat Lionel Messi ja Neymar, jotka pelasivat kuin parhaina Barcelona-vuosinaan. Kaksikko oli täysin pitelemätön ja he tekivät kentällä mitä halusivat.

PSG:n 5-0-vierasvoittoon päättyneessä ottelussa Messi kirjautti tilastoihinsa kaksi maalia sekä yhden maalisyötön. Messin illan toinen osuma syntyi saksipotkulla. Neymar oli vielä Messiäkin tehokkaampi. Brasilialaistaituri teki yhden maalin ja antoi peräti kolme maalisyöttöä.

Clermontin ja PSG:n välisen ottelun kaikki maalit ja parhaat palat voit katsoa tästä videosta.

https://youtu.be/N5B9mAQ_WU4