EM-kisojen vaikutusta – Brightonin naisten joukkueen kausikorttien myynti kasvoi lähes 250 prosenttia

© Kuva: Getty Images

Englannin pääsarjassa pelaava Brightonin naisten joukkue kertoo, että sen kausikorttien myynti on kasvanut 249 prosenttia vuoden takaisesta.

Brighton kiittää huimasta noususta Englannin maajoukkuetta, joka voitti tämän kesän naisten EM-kisoissa kultaa.

– Ensi kaudella Albionin Superliiga-otteluissa nähdään enemmän kausikorttilaisia kuin koskaan Englannin naisten voitettua Saksan sunnuntaina EM-loppuottelussa, hehkuttaa seura tiedotteessaan.

Chloe Kellyn jatkoaikamaalin ansiosta Englanti voitti historiansa ensimmäisen aikuisten EM-turnauksen. Jalkapallokuumeen vallitessa maassa Albionin kannattajat ovat tukeneet naisten joukkuetta, sillä kausikortteja on myyty ennätysmäärä – 249 prosenttia enemmän kuin viime vuonna vastaavassa vaiheessa.

– Sunnuntain voitto Saksaa vastaan tuli täydelliseen aikaan naisten jalkapallolle tässä maassa, sillä se kasvaa räjähdysmäisesti joka kausi, iloitsee Brightonin päävalmentaja Hope Powell.

– Maajoukkueen toiminta oli inspiroivaa kaikille sukupuolille ja ikäryhmille, mutta erityisen jännittävää on tietää, että niin monet nuoret tytöt katsoivat ottelua, eikä heillä ole koskaan ollut enempää motivaatiota lähteä pelaamaan.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.