Veikkausliigassa urallaan HJK:ta, KuPS:ia ja viimeksi FC Hakaa edustanut Medo liittyy Ykkösen yläloppusarjaan valmistautuva Gnistanin vahvuuteen.

Sekä Sierra Leonen että Suomen kansalaisuudet omaava keskikenttäpelaaja, oikealta nimeltään Mohamed Kamara, on ollut tovin sivussa seurajalkapallosta. Toisaalta 34-vuotias oli talvella Sierra Leonen maajoukkueen mukana Afrikan mestaruuskisoissa.

– Odotan pääseväni taas täyteen ottelukuntoon ja auttavani joukkuetta saavuttamaan tavoitteensa, Medo kommentoi Kipinän sivustolla.

Seuran puheenjohtaja Antti Uusitalo summaa sen, mitä helsinkiläiset uskovat konkarilta saavansa.

– Medo tuo joukkueeseemme sitä kokemusta ja johtajuutta, jota olemme etsineet kauden ratkaisuvaiheeseen. Meillä on nuori joukkue, jota Medo pystyy omalla esimerkillään tukemaan niin kentällä kuin sen ulkopuolella.

Gnistan on tällä hetkellä Ykkösen sijalla neljä tasapisteissä kolmospaikkaa pitävän Jaron kanssa, ja pisteen edellä sekä EIF:iä että JäPS:iä. Vielä seitsemännen sijan KPV:kin on vain kahden pisteen päässä – loppusarjajaot eivät siis suinkaan ole valmiit.