Valkeakosken Haka päihitti perjantain veikkausliigakierroksella AC Oulun lukemin 3–2 (1–1). Voiton toivat ulkomaalaisvahvistukset Logan Rogerson, Jude Ekow Arthur ja vaihtopelaaja Stávros Zarokóstas, joka onnistui maalinteossa taas viime hetkillä, vain muutama minuutti ennen ottelun päättymistä.

AC Oulun nimekäs hankinta Rasmus Karjalainen teki neljännessä veikkausliigaottelussaan kauden ensimmäisen maalinsa.

Haka siirtyi tuloksella sarjataulukossa neljänneksi ohi oululaisten. Kolme pistettä erottaa joukkueet toisistaan.

Kaikki puolin viihdyttävää ottelua (3–2-maalin jälkeen Hakan valmentaja Ossi Virta intoutui vaihtopenkillä tekemään Cristiano Ronaldon käsitteeksi muodostuneita tuuletuksia) seurasi paikan päällä 3 211 silmäparia. Katsojamäärä on Hakan suurin 13 vuoteen. Perspektiiviä luvun merkittävyydelle saa ottamalla huomioon, että Valkeakoski on vain noin 21 000 asukkaan kunta. Jos Helsingin kokoisessa kaupungissa yritettäisiin kerätä suhteessa yhtä paljon yleisöä, lehtereillä pitäisi istua noin 101 000 ihmistä.

Veikkausliiga

@Veikkausliiga
MAALI ⚽️

Valkeakoskella aurinko paistaa, katsomot pullistelevat futiskansaa ja @FCHakaOfficial johtaa, kun Logan Rogerson pyyssyttää yläkulmaan 🇳🇿

FC Haka-AC Oulu seitsemän minuutin kohdalla tilanteessa 1–0.

#veikkausliiga #tunnustaväriä
#HAKAACO

Muokattu 12.8. klo 22.29: Lisätty maininta Virran tavasta juhlia Hakan 3–2-maalia.