FC Inter havahtui pelaajamarkkinoilla – kolumbialaistoppari jo viikon toinen tulokas

© Kuva: Getty Images

FC Inter Turku on aktivoitunut pelaajamarkkinoilla vahvasti. Hyökkääjä Benjamin Källmanin ja kapteeninsa, toppari Rick Kettingin kesällä hyvästellyt seura tiedotti perjantaina jo viikon toisesta hankinnastaan.

Kummallakin uudella tulokkaalla on taustaa Yhdysvaltojen MLS-sarjasta.

Perjantaina julkistettu, toppari Miguel Nazaritin saapuminen miellyttää pelaajan etunimikaimaa, valmentaja Miguel Grauta.

– Hän on hyvä ja aggressiivinen toppari. Miguel tuo myös erikoistilanteisiin kovuutta, jota meiltä on hieman puuttunut.

Nazarit on edustanut viimeksi kotimaansa Kolumbian Deportivo Calia. Vuoden 2020 ajan hän oli MLS-seura Nashville SC:n kirjoilla. Omat vahvuudet ovat tiedossa, ja itseluottamus niistä kertomiseen kunnossa.

– Olen hyvä ilmapelissä ja todella nopea.

Torstaina turkulaiset tiedottivat hyökkäyspään vahvistuksesta.

Ghanalaishyökkääjä David Accamin kanssa tehty sopimus on voimassa kauden 2022 loppuun.

Viime kaudella lainalla Hammarbyssä pelanneen 31-vuotiaan seurarosteri on komea; Nashville, Chicago, Philadelphia, Columbus Crew, Östersund, Helsingborg…

Accamilla on tilillään 131 MLS-ottelua, joissa maalinteko on onnistunut 41 otteeseen. Allsvenskanin osalta vastaavat lukemat ovat 75 ja 31. Hän oli aiemmin tänä kesänä myös HJK:n testissä.

Grau arvioi, että yhdeksän kertaa Ghanan A-maajoukkueessa esiintyneen tulokkaan pelikunto ottaa tovin.

– Hän on nopea pelaaja, jolla on kokemusta hyvistä seuroista. Hän on hyvä winger, joka antaa paljon erilaisia vaihtoehtoja hyökkäykseen. Davidilla menee pari viikkoa päästäkseeen kuntonsa puolesta hyvään iskuun, mutta hän on käytettävissä jo mahdollisesti seuraavassa ottelussa.

Ennen kahta viimeisintä vahvistusta sinimustat ovat tuoneet tänä kesänä riveihinsä hyökkääjät Tobias Fagerströmin, Joel Rodriguezin, sekä keskikenttäpelaaja Rober Sierran, joista viimeksi mainittu on jo ehtinyt osoittaa väläyksiä osaamisestaan veikkausliigaotteluissa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.