FC Inter lainaa 18-vuotiaan, täksi kaudeksi edustusjoukkueen mukaan nousseen hyökkääjä Otto Lehtisalon kakkosessa pelaavaan SalPaan.

Turkulaisten urheilutoimenjohtaja Jani Meriläinen sanoo joukkueen pelaajatilanteen olevan nyt sellainen, että lainat ulospäin ovat mahdollisia.

– Olemme saaneet pitkään loukkaantumisten takia sivussa olleita pelaajia takaisin. Noah Nurmi ja Matias Ojala pelasivat jo SJK-ottelussa ja Juuso Hämäläinen on nyt oman kuntoutumisensa kanssa siinä pisteessä, että hänkin on joukkueen käytettävissä tästä eteenpäin. Sivussa loukkaantumisen takia on enää David Haro, joka kävi heinäkuussa ensimmäisen europelin jälkeen leikkauksessa.

Meriläinen uskoo loppukauden mittaisen visiitin olevan omiaan kehittämään nuorta pelaajaa.

– Hänelle on erittäin tärkeää saada miesten pelejä alle ja lisää tuntumaa niistä. SalPa on joukkueena oikein hyvä siihen tarkoitukseen. He pelaavat hyökkäävää jalkapalloa, ja Otto hyvänä maalintekokykyisenä hyökkääjänä sopii sinne varmasti oikein hyvin.

Salon Palloilijat

@Joutsenlauma
Tervetuloa Saloon Otto! 👏

SalPa vahvistaa hyökkäystään loppukauden mittaisella lainasopimuksella. FC Interiä Veikkausliigassa ja jopa europelissä edustanut Lehtisalo on pelivalmis heti.

Lue lisää⬇️
joutsenlauma.fi/post/otto-leht…