Helsinkiläisseura HJK:n pelaajahankinnoissa on viime vuosina ollut selkeä trendi; yli 30-vuotiaat, entiset Huuhkajat-nimet kiinnostavat.

Hollantilainen NEC Nijmegen ilmoitti maanantaina hieman vastaavasta kiinnityksestä kuin vaikkapa Joona Toivion tai Perparim Hetemajn Klubi-sopimukset – sillä erotuksella että kyseisen pelaajan A-maajoukkueura ei ole vielä päättynyt.

33-vuotias maalivahti Jasper Cillessen on allekirjoittanut vuoteen 2025 jatkuvan sopimuksen kasvattajaseuransa kanssa.

Cilllessenin uralle on ehtinyt kertyä muun muassa 63 Hollannin A-maaottelua, kolme Eredivisie-mestaruutta Ajaxissa ja kaksi La Liga -mestaruutta Barcelonassa. Torjuja siirtyy Nijmegeniin kolme vuotta edustamastaan Valenciasta. Transfermarktin mukaan seurojen välillä liikkuu rahaa yhden miljoonan euron verran.

Maajoukkueessa konkari esiintyi koko ottelun verran viimeksi kesäkuussa, kun Hollanti voitti Nations Leaguessa Walesin lukemin 3-2.