Huuhkajien ja Bayer Leverkusenin hyökkääjää Joel Pohjanpaloa huhutaan Anthony Modesten korvaajaksi Kölniin.

Köln on jo suullisesti sopinut Modesten, 34, siirrosta Borussia Dortmundiin, mutta diiliä ei ole vielä täysin sinetöity. Kölnin kerrotaan kuitenkin jo kartoittaneen korvaajia konkarihyökkääjälleen, ja Kölner Stadt-Anzeiger nostaa esiin juurikin Pohjanpalon, 27, nimen.

Lehden mukaan Köln otti yhteyttä Pohjanpaloon jo viime toukokuussa ja tiedusteli myös Leverkusenilta potentiaalisen siirron ehtoja. Kölner Stadt-Anzeiger sanoo saaneensa tietoonsa, että Pohjanpalo ”ei edelleenkään vastustaisi” siirtoa Kölniin, jonka kerrotaan olevan kiinnostunut Suomen maajoukkuehyökkääjästä.

Kölnillä ei vielä toukokuussa ollut varaa maksaa Pohjanpalon 1.5 miljoonan euron vuosipalkkaa ja Leverkusenin vaatimaa 2.5 miljoonan euron siirtokorvausta, mutta Modesten lähdöstä olisi apua tässä asiassa.

Kölner Stadt-Anzeigerin mukaan Leverkusenin päävalmentaja Gerardo Seoane epäröi, haluaako hän luovuttaa Pohjanpalon paikallisvastustajalle, mutta Leverkusenin seurajohto on valmiimpi neuvotteluihin, koska joukkueella on useita muitakin hyökkääjiä riveissään.

Pohjanpalo on edustanut Bayer Leverkusenia vuodesta 2013 lähtien, mutta loukkaantumisista kärsinyt suomalaishyökkääjä on viettänyt paljon aikaa lainaseuroissa. Viime kauden hän pelasi lainalla turkkilaisessa Çaykur Rizesporissa, jolle hän iski 33 ottelussa yhteensä 16 maalia. Leverkusenissa Pohjanpalo on pelannut 27 ottelua ja onnistunut maalinteossa kahdeksan kertaa.