Juventus ja AS Roma päätyivät lauantai-iltana 1-1 -tasapeliin Torinossa pelatussa Serie A:n huippuottelussa.

Komean vapaapotkumaalin tehnyt Dušan Vlahović ja Paulo Dybalan syötöstä pallon maaliin puskenut Tammy Abraham vastasivat ottelun täysosumista.

Maali oli Abrahamille kauden ensimmäinen.

24-vuotias englantilaiskärki oli saanut kritiikkiä italialaismediassa alkukauden peliesityksistään, mutta lauantaina Abraham iski tärkeän maalin. Siitä huolimatta AS Roman päävalmentaja José Mourinho ei liiemmin pitänyt Abrahamin peliesityksestä Juventus-ottelussa. Mourinho nosti esiin Abrahamin pelin jälkeisen haastattelun.

– Näin Abrahamin haastattelun. Hän puhui kuin olisi pelannut hyvän ottelun, mutta todellisuudessa hän oli kammottava, Mourinho latasi.

AS Roma oli ottelun avausjaksolla selvä vastaantulija. Juventus olisi voinut ratkaista ottelun jo ennen taukoa. Myös Mourinho myönsi sen.

– Sanoin pelaajilleni tauolla, että minua hävettää olla heidän valmentajansa. En puhu taktisesta tai pelillisestä puolesta, vaan asenteesta.

Heikosta peliesityksestä huolimatta AS Roma nappasi pisteen vaikealta kentältä ja on Serie A:n jaetulla kärkipaikalla AC Milanin, Lazion ja Torinon kanssa ennen kuin Napoli pelaa oman ottelunsa sunnuntaina.