Laitahyökkääjä Lassi Lappalainen valittiin lauantaina ottelun parhaaksi pelaajaksi, kun hänen edustamansa CF Montréal voitti Houston Dynamon 3-2 Yhdysvaltain Major League Soccerissa.

Huuhkajissa yhdeksän kertaa esiintynyt Lappalainen, 23, pelasi 78 minuuttia Montréalin hyökkäyksessä ja iski joukkueensa voittomaalin kymmenen minuuttia ennen vaihtokomennustaan.

Lappalainen sai pallon rangaistusalueen reunalla, vei vastustajan täysin kahville edeten samalla kohti keskustaa ja laukaisi lopulta tarkan kudin takakulmaan.

Artikkeli jatkuu videon alla.

CF Montréal

@cfmontreal
69' Lassi qui déjoue tout le monde!

Lappalainen finds his way to the net 💨

#HOUvMTL | 2-3 | #CFMTL

Kyseessä oli Lappalaisen ensimmäinen maali sitten maaliskuun. Hän on pelannut MLS:ssa tällä kaudella 24 ottelua tehden niissä yhteensä kaksi maalia ja syöttäen kolme.

Montréal on 25 ottelun jälkeen MLS:n itäisessä konferenssissa toisena, viisi pistettä perässä Philadelphia Unionia.

Lauantaina MLS:n muista suomalaisista vauhdissa olivat myös Alexander Ring ja Robert Taylor. Ringin, 31, kipparoima Austin FC voitti Sporting Kansas Cityn 4-3 ja Taylorin, 27, edustama Inter Miami voitti New York City FC:n 3-2.