Valioliigaan alkaneeksi kaudeksi noussut Nottingham Forest vaikuttaa tosissaan olevansa uusimassa lähes koko edustusryhmänsä. City Groundille on saapunut jo tässä vaiheessa 16 uutta pelaajaa, eikä paketti vieläkään ole valmis.

Forestin omistava kreikkalainen monialayrittäjä Evangelos Marinakis on pitänyt manageri Steve Cooperille antamansa lupauksen; hankintoja tehdään. Viimeisimpien joukossa seuraan saapui svetsiläinen keskikenttäpelaaja Remo Freuler, bergamolaisesta Atalantasta. Italilaislähteiden mukaan samasta seurasta mielitään vielä muitakin pelaajia.

Hollantilainen laitapuolustaja Hans Hateboer on tiettävästi seuraava ykköskohde. 28-vuotiaan sopimus Atalantassa jatkuu kesään 2024, ja hänen markkina-arvonsa on Transfermarktin mukaan 13 miljoonaa euroa. Aivan pikkurahalla italialaisseuran ei siis tarvitse Oranjea A-maaottelutasollakin edustaneesta luopua.

Toinen edelleen kohteena Atalanta-peluri on Forestin tutkassa jo pidempään ollut Ruslan Malinovskyi. Ukrainalainen tekisi Englannin kentillä seuraa juuri entiselle kapteenilleen, Freulerille keskikentällä. Viimeisellä sopimusvuodellaan olevaa 29-vuotiasta on huhuiltu myös vahvasti markkinoilla päsmäröineeseen Tottenham Hotspuriin.