Portugalin maajoukkuetähti Renato Sanchesin siirtyminen Paris Saint-Germainiin on hyvin lähellä, uutisoi Goal.

Goalin mukaan PSG:n kilpakumppaneihin lukeutuvaa Lilleä kolmen viime kauden ajan edustanut Sanches, 24, on jo sopinut henkilökohtaisista ehdoista pariisilaisjätin kanssa.

Lille ei haluaisi myydä tähteään kilpailijan riveihin, mutta Sanches on tehnyt varsin selväksi haluavansa siirron. Portugalilaispelaaja on muun muassa kieltäytynyt harjoittelemasta joukkueen kanssa ja pitää nyt kuntoaan yllä yksin harjoitellen.

Sanchesin sopimus Lillen kanssa päättyisi ensi kesänä, ja se tulee näkymään myös hänen siirtosummassaan. L’Equipen mukaan PSG on valmis maksamaan Sanchesista vain 15 miljoonaa euroa, ja kyseisellä summalla pelaajakaupan uskotaan myös toteutuvan.

Sanchesin hyvin todennäköisestä PSG-siirrosta tulee hyötymään myös AS Roma ja José Mourinho. PSG aikoo nimittäin raivata Sanchesille tilaa lähettämällä seuraan viime kesänä siirtyneen Georginio Wijnaldumin kauden mittaisella lainasopimuksella Roomaan.