Valioliigan jumbosijalla kahden ottelukierroksen jälkeen oleva Manchester United pyrkii vahvistamaan miehistöään vielä roimasti ennen siirtoikkunan sulkeutumista.

Tuoreimpien huhujen mukaan Unitedin kiikarissa on maalivahti, oikea laitapuolustaja sekä keskikentän pohjapelaaja.

Fabrizio Romano kertoo Twitter-tilillään, että Man Unitedilla on kolmen maalivahdin luettelo, joista se pyrkii hankkimaan kirittäjän David de Gealle. Yksi listan nimistä on Sveitsin maajoukkuevahti Yann Sommer, joka on jo vuosia kuulunut Bundesliigan parhaimpiin maalivahteihin.

TalkSPORT:n tietojen mukaan United harkitsee oikean laitapuolustajan tontille Sergiño Destiä. United on valmis maksamaan Barcelonalle jenkkipuolustajasta 17 miljoonaa euroa. Barcelona on halukas myymään Destin, mutta pelaajalla itsellään ei ole halua lähteä katalonialaisseurasta.

Keskikentän pohjalle United hakee isoa vonkaletta. Aiemmin katse oli suunnattu Barcelonan Frenkie de Jongiin, mutta nyt se on kääntynyt Real Madridin Casemiron suuntaan. The Telegraphin mukaan United olisi tekemässä Realille peräti 60 miljoonan euron tarjousta Brasilian maajoukkuepelaajasta.