Ajax ei suostunut vieläkään myymään brasilialaistähti Antonya Manchester Unitediin, vaikka se sai hänestä hulppean 90 miljoonan euron jättitarjouksen perjantaina.

Manchester United on tehnyt Antonysta, 22, kaiken kaikkiaan jo kolme tarjousta, mutta Ajax pitää tiukasti kiinni kirkkaimmasta tähdestään.

Antony on myös itse ilmaissut halunsa siirtyä Manchester Unitediin, mutta Ajax on vähät välittänyt siitä.

Antony alkaa olla kypsä Ajaxin haluttomuuteen myydä häntä. Brasilian maajoukkuepelaaja kertoo Fabrizio Romanolle antamassa haastattelussa, että Ajax on ollut tietoinen hänen lähtöhaluistaan helmikuusta lähtien. Siitä huolimatta Ajax perusteli viimeisimmän tarjouksen hylkäämistä sillä, ettei seuralla ole tarpeeksi aikaa hankkia korvaajaa hänelle.

– Tämän vuoden helmikuussa agenttini tulivat Amsterdamiin ilmoittamaan Ajaxille halustani lähteä seurasta kohtaamaan uuden haasteen. He ilmoittivat samalla, että muutama kiinnostunut seura lähestyisi heitä loistavalla tarjouksella, Antony paljastaa.

– Tämän vuoden kesäkuussa keskeytin lomani ja tulin henkilökohtaisesti ilmoittamaan Ajaxin seurajohdolle, mukaan lukien uusi valmentaja, halustani lähteä ja että heidän pitäisi harkita tätä mahdollisuutta.

– Siirtoikkunan aikana tapaamiset jatkuivat ja sain myös Ajaxilta ehdotuksen sopimuksen uusimisesta. Tein vielä kerran selväksi: HALUAN LÄHTEÄ!

– Tänään [perjantaina] tapaamisessa seuran kanssa ilmaisin jälleen kiinnostukseni lähteä, ja pöydällä oli merkittävä tarjous. Ajax hylkäsi sen ja perusteli sitä sillä, että heillä on vain viisi päivää aikaa korvata minut.

– En pyydä Ajaxia vapauttamaan minua, vaan pyydän Ajaxia myymään minut kaikkien aikojen korkeimmalla tarjouksella Eredivisie-pelaajasta. Olen vaatinut tätä helmikuusta lähtien, jotta seura voisi rakentaa joukkueen uudelleen rauhassa.

– Olin erittäin onnellinen Amsterdamissa, voitin pokaaleja Ajaxissa, sain ystäviä ja rakensin osan urastani, mutta nyt vahvistan, että olen valmis ja täynnä motivaatiota seuraamaan tarinaani ja unelmiani.

– Toivon, että Ajax-fanit ymmärtävät minua, koska jalkapalloilijan tulevaisuus on täysin epävarma ja mahdollisuudet voivat olla ainutlaatuisia.