Manchester Unitedin viimeaikaiset toimet siirtomarkkinoilla ovat lannistaneet seuralegenda Gary Nevillen.

Useat lähteet uutisoivat viikonloppuna, että United teki Bolognan hyökkääjästä Marko Arnautovista yhdeksän miljoonan euron tarjouksen, jonka italialaisseura hylkäsi. Arnautovicin, 33, veli ja agentti on vahvistanut, että eräs suurseura on tehnyt itävaltalaishyökkääjästä tarjouksen, mutta hän ei maininnut Manchester Unitedia nimeltä.

– Se pitää paikkaansa, että tunnettu seura on tehnyt tarjouksen. Olen yhteydessä Bolognaan nähdäkseni, voisiko se (siirto) toteutua, kommentoi Danijel Arnautovic Kurierin haastattelussa.

Unitedin entinen puolustaja Gary Neville ei ollut Sky Sportsin lähetyksessä alkuunkaan innoissaan Arnautovicin potentiaalisesta siirrosta Manchesteriin. Neville sanoi jo tottuneensa siihen, että Manchester United hankkii ikääntyviä hyökkääjiä, jotka pelaavat seurassa vuoden tai pari.

– Olemme nähneet sen Radamel Falcaon, Zlatan Ibrahimovicin, Edinson Cavanin, Odion Ighalon kanssa… Tällaisia epätoivoisia, tavallaan kokeneita hankintoja.

– Sitä on nähty nyt 8-10 vuoden ajan, se on kaavamaista. Se tapahtuu kerta toisensa jälkeen. Me emme edes suutu siitä enää. Se on mennyt siihen pisteeseen asti, etten halua edes kommentoida sitä.

The Athletic uutisoi maanantaina, että Manchester United on kiinnostunut myös Juventuksen keskikenttäpelaajasta Adrien Rabiot’sta.

United on ollut koko kesän Barcelonan keskikenttäpelaajan Frenkie de Jongin perässä. Siirto on kuitenkin jumittanut paikallaan, koska Hollannin maajoukkuepelaaja ei halua lähteä Kataloniasta ilman lykkääntyneitä palkkojaan, eikä hän halua joidenkin lähteiden mukaan jättää Barcelonaa muutenkaan.

Rabiot’n ja Juventuksen sopimusta on jäljellä alle vuosi, joten hänen siirtokorvauksensa ei luultavasti olisi ongelma Manchester Unitedille, mutta osapuolten olisi vielä päästävä sopuun hänen diilinsä henkilökohtaisista ehdoista. Athleticin mukaan Rabiot’lla riittää muitakin kosiskelijoita.